2551026607

Τηλ. γραφείου

Λ. Δημοκρατίας 192

3ος Όροφος Αλεξανδρούπολη

Το γραφείο μας

Το δικηγορικό μας γραφείο ιδρύθηκε το 1959 από τον Δετσαρίδη Παναγιώτη προσφέροντας μεγάλο φάσμα νομικών υπηρεσιών .  

Μετέπειτα, το 1991 ανέλαβε την διεύθυνση του γραφείου ο δικηγόρος και Αναπληρωτής Καθηγητής του Διοικητικού Δικαίου στη Νομική Σχολή  του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης Δετσαρίδης Χρήστος, ο οποίος συνέχισε την παράδοση και διεύρυνε ακόμη περισσότερο το αντικείμενο του γραφείου.

Το 2003 δημιουργήθηκε η δικηγορική εταιρία, η οποία σήμερα στελεχώνεται από μία ομάδα 4 δικηγόρων που διαθέτουν πολυετή εμπειρία εξειδίκευσης και επιστημονικής κατάρτισης.

Το δικηγορικό μας γραφείο ασχολείται με πληθώρα θεμάτων διοικητικού, φορολογικού, πτωχευτικού, ποινικού, αστικού και εμπορικού δικαίου. Κάθε συνεργάτης του γραφείου, τόσο εσωτερικός όσο και εξωτερικός, ειδικεύεται σε συγκεκριμένα ζητήματα και συμβάλλει με την ειδίκευσή του στην δικαστική ή εξώδικη επίλυση διαφορών.

Στόχος μας είναι να παρέχουμε άμεσα, αποτελεσματικά και ποιοτικά ένα ευρύ φάσμα νομικών υπηρεσιών σε κάθε φυσικό ή νομικό πρόσωπο, προσφέροντας πλήρη νομική κάλυψη, καλλιεργώντας μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.

Το γραφείο μας βρίσκεται στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης, επί της οδού Λεωφόρου Δημοκρατίας αριθ. 192, στον τρίτο όροφο.